Objavljeno , avtor & objavljeno v Blog.

Rate this post

Sobni termostat vam omogoča, da si ogrevanje prilagodite povsem po vaših željah.

Nastavite si, da se gretje izklopi, kadar greste v službo, 1 uro preden se vrnete iz službe pa se ponovno vklopi. Prav tako si lahko nastavite nastavitve za celoten teden in tako pozabite na ogrevanje, saj bo sobni termostat poskrbel, da vam bo toplo.

Ko greste na dopust ali odpotujete čez vikend, zmanjšajte gretje v stanovanju in nastavite, da se vklopi nekaj ur preden se vrnete.

Tako boste privarčevali pri energiji, si znižali stroške in imeli toplo stanovanje, ko boste to potrebovali.

Prav tako v tem primeru ni potrebno zapirati ogrevanja pri kalorimetru (kar vam posledično lahko zamaši kalorimeter in je potrebno čiščenje kalorimetra ali celo zamenjava).

Da omogočite optimalne pogoje v prostorih kjer bivate, vam različni proizvajalci ponujajo široko paleto termostatov, odvisno od vaših potreb in zahtev. Vse od standardnih termostatov, do termostatov z dotikom na zaslon. In kaj se zgodi, če se vaše potrebe, ko ste določen sobni termostat v prostor že zmontirali, spremenijo? Nič hudega, vsi termostati se lahko nadomestijo z drugimi, odvisno od vaših potreb, brezžične termostate pa lahko postavljate poljubno v prostorih.